Financieel Zeker

Financieel Zeker biedt u de zekerheid dat u altijd het juiste, onafhankelijk advies krijgt van gekwalificeerde advieskantoren.

Advies-check vooraf

WIj zijn verbonden aan Financieel Zeker. Hierdoor bieden wij u meer zekerheid. Het financieel advies dat wij geven wordt door deskundige vakspecialisten van Financieel Zeker beoordeeld. Op deze manier wordt verzekerd dat het advies voldoet aan uw wensen, mogelijkheden en aan alle wet- en regelgeving.

Financieel maatwerk

Adviesbureaus die zijn verbonden aan Financieel Zeker geven altijd persoonlijk en op maat advies. Of het nu gaat om een autoverzekering, inboedelverzekering, hypotheek, een aanvullend pensioen, spaargeld rente, het uitgangspunt van Financieel Zeker is dat iedereen advies krijgt dat uitkomst biedt.

Persoonlijk en deskundig advies

Een bij Financieel Zeker aangesloten advieskantoor komt bij mensen langs om persoonlijk advies te geven. Er worden hoge eisen gesteld aan adviseurs op het gebied van opleiding, deskundigheid en klantgerichtheid. Er is zelfs een (intern) opleidingsprogramma per vakgebied zodat alle adviseurs kwaliteit bieden.

Nieuws en advies over financieel zeker zijn

Op deze pagina vindt u belangrijk nieuws dat van invloed kan zijn op uw financiële situatie. Ook vindt u hier handige tips voor een financieel zeker leven.