Hypotheek aanvragen

Voor een hypotheek met betaalbare maandlasten

Wilt u weten waar u in uw situatie het beste een hypotheek kunt aanvragen? Laat u dan adviseren door de hypotheekadviseur van Brabant Hypotheken. Wij geven u passend hypotheekadvies aangaande het aanvragen van een hypotheek. Wij stellen uw mogelijkheden en uw wensen eerlijk tegenover elkaar. Interesse in onze diensten? Benader ons via telefoonnummer 040-2985822. Dan helpen wij u in het traject van de hypotheek aanvragen.

Het aanvragen van een hypotheek voor de laagste maandlasten

Het is begrijpelijk dat u niet te hoge maandlasten voor uw woning wilt betalen. Maar u wilt er natuurlijk ook van verzekerd zijn, dat u aan uw maandlasten kunt blijven voldoen als uw situatie verandert in de toekomst. Onze hypotheekadviseur houdt rekening met deze zaken. Deze vakman, Bert de With, startte al in 1997 als financieel adviseur. Later voegde hij daar de specialisaties hypotheekadviseur (SEH), hypothecair planner (EHP) en gecertificeerd financieel planner (FFP) aan toe. Hierdoor kan hij u optimaal van financieel advies voorzien. Kies ook voor onze persoonlijke aanpak, 20 jaar ervaring en hoge advieskwaliteit en maak een afspraak.

Kies voor onze onafhankelijk positie in de markt

Het aanvragen van onafhankelijk advies is een verstandig besluit. Doe dit bij Brabant Hypotheken en u bent ervan verzekerd dat wij geen enkele bank of makelaar een voorrangspositie geven. Wij bemiddelen voor vrijwel alle aanbieders. Zodoende geniet u van een ruime keuze in mogelijkheden. Samen vinden wij uw ideale hypotheekverstrekker, waardoor u uw droomhuis tegen betaalbare maandlasten kunt kopen. Omdat wij werken met één enkel aanspreekpunt, ervaart u een prettige continuïteit in uw financiële planning.

Hypotheek aanvragen

De kosten voor ons advies aangaande uw hypotheek

Wist u dat het aanvragen van ons hypotheekadvies u helemaal niet veel hoeft te kosten? Bij ons is namelijk niet alleen het eerste adviesgesprek gratis, maar ook het tweede. Of u nou een algemeen, informatief gesprek wilt voeren of een second opinion wenst: voor de eerste twee gesprekken vragen wij geen kosten. Een ander voordeel is dat wij advies aan huis leveren. Omdat wij vijf dagen per week ook in de avonduren werken, is de keus volledig aan u wanneer wij langs mogen komen voor een adviesgesprek aangaande uw hypotheek.

Wij begeleiden u als u een hypotheek wilt aanvragen

Brabant Hypotheken is dé specialist in het aanvragen, afsluiten en oversluiten van hypotheken. Schakel ons hypotheekadvies in door te bellen naar 040-2985822 of stuur een e-mail naar info@brabanthypotheken.nl. Dankzij ons advies kunt u straks een betaalbare en haalbare hypotheek aanvragen.