Hypotheek afsluiten

Voor een betaalbare hypotheek

Wilt u een hypotheek afsluiten? Schakel dan een hypotheekadviseur van Brabant Hypotheken in voor passend en persoonlijk hypotheekadvies. Voordat u overgaat tot het afsluiten van een hypotheek, is het belangrijk dat u weet wat uw mogelijkheden zijn in relatie tot uw wensen. Wij geven u hier graag eerlijk inzicht in. Maak een afspraak via telefoonnummer 040-2985822 en wij zorgen ervoor dat u een betaalbare hypotheek kunt afsluiten.

Het afsluiten van een hypotheek volgens ons advies

U wilt natuurlijk niet te hoge maandlasten voor uw woning betalen. Maar ook als uw situatie in de toekomst verandert, wilt u niet het risico lopen dat u niet meer aan deze maandlasten kunt voldoen. Wij houden daar volop rekening mee. Eigenaar Bert de With is al in 1997 begonnen als financieel adviseur. Hij verbreedde later zijn werkveld door opleidingen tot hypotheekadviseur (SEH), hypothecair planner (EHP) en gecertificeerd financieel planner (FFP) te volgen. Nu geeft hij financieel advies vanuit de zogeheten ‘helicopter view’. Ook behoefte aan onze persoonlijke aanpak, 20 jaar ervaring en hoge advieskwaliteit? Benader ons voor een afspraak.

Wij werken onafhankelijk in de markt

Voor het afsluiten van hypotheken hanteert onze hypotheekadviseur een onafhankelijke werkwijze. U bent ervan verzekerd dat wij geen voorkeursbehandeling aan bepaalde banken of makelaars geven. Wij bemiddelen juist voor vrijwel alle aanbieders. Dit biedt u een ruime keuze in mogelijkheden. Hierdoor kunt u uw ideale woning kopen voor betaalbare maandlasten. Bij ons staan uw wensen en mogelijkheden het gehele traject centraal. Ook hanteren wij maar één aanspreekpunt. Dit ten behoeve van de continuïteit in uw financiële planning.

Hypotheek afsluiten

Waarom kiezen voor ons advies aangaande uw hypotheek?

Het is om verschillende redenen verstandig onze ervaren en veelzijdige hypotheekadviseur in te schakelen voor het afsluiten van een hypotheek. Zo is bij ons niet alleen het eerste, maar ook tweede adviesgesprek compleet gratis. Zelfs als u in deze gesprekken een second opinion wilt aanvragen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor advies aan huis. Wij komen zelfs na kantoortijd naar u toe. Wanneer wenst u ons in te schakelen? Neem contact met ons op en maak een afspraak met onze hypotheekadviseur.

Uw partner als u een hypotheek wilt afsluiten

Dé specialist in het aanvragen, afsluiten en oversluiten van hypotheken is Brabant Hypotheken. Neem contact met ons op als u behoefte heeft aan persoonlijk en passend hypotheekadvies. Bel naar 040-2985822 of stuur een e-mail naar info@brabanthypotheken.nl. Wij zorgen dat u een betaalbare hypotheek kunt afsluiten voor uw droomhuis.