Hypotheekadviseur

Hypotheekadviseur nodig?

Heeft u behoefte aan een hypotheekadviseur omdat u informatie wenst over uw financiële situatie, advies wilt omdat u een hypotheek wilt aanvragen of ondersteunt wilt worden bij het oversluiten van uw hypotheek? Maak dan een afspraak met Brabant Hypotheken. Wij voorzien u graag van passend en persoonlijk hypotheekadvies. U bereikt onze financieel adviseur via telefoonnummer 040-2985822. Onze hypotheekadviseur helpt u graag aan een betaalbare droomwoning.

Informatie over de achtergrond van onze hypotheekadviseur

Als u onze financieel adviseur inschakelt, dan werkt u samen met een specialist met 20 jaar ervaring. Bert de With is in 1997 begonnen als financieel adviseur. Later liet hij zich ook opleiden tot hypotheekadviseur (SEH), hypothecair planner (EHP) en gecertificeerd financieel planner (FFP). Dankzij deze brede kennis, overziet hij inmiddels het gehele adviesgebied met de zogeheten ‘helicopter view’. Zakendoen met Brabant Hypotheken biedt u het beste van twee werelden. Zo geniet u enerzijds van een persoonlijke aanpak en een flexibele werkwijze. Anderzijds opereren wij als een grote organisatie met een ruim kennisnetwerk en zekerheid van bestaan.

Onze werkwijze is onafhankelijk

Onze adviseur staat bekend om zijn onafhankelijke werkwijze. Wij hebben geen (ongesproken) afspraken met banken of makelaars. Omdat wij tegelijkertijd voor vrijwel alle aanbieders bemiddelen, heeft u een ruime keuze in mogelijkheden. Hierdoor is de kans enorm groot dat u uw ideale woning kunt kopen voor een betaalbare hypotheek. Wij zetten in het gehele traject uw wensen en mogelijkheden centraal. Omdat wij één contactpersoon aanstellen voor al uw communicatie, bent u verzekerd van continuïteit in uw financiële planning. Benader ons voor meer informatie.

Hypotheekadviseur

Waarom kiezen voor onze hypotheekadviseur verstandig is

Wilt u advies van een financieel adviseur inwinnen aangaande het aanvragen, afsluiten of juist het oversluiten van uw hypotheek? Kies dan voor onze ervaren, persoonlijke en veelzijdige specialist. Als u een afspraak met ons maakt, dan is niet alleen uw eerste adviesgesprek gratis, maar ook het tweede. Zelfs als u bij onze adviseur een second opinion wilt aanvragen in de eerste twee gesprekken, krijgt u deze gratis aangeboden. Wilt u deze gesprekken in uw eigen vertrouwde en veilige omgeving laten plaatsvinden? Wij leveren ook advies aan huis. Desgewenst buiten kantooruren. Dus, wanneer schikt het u?

Schakel onze hypotheekadviseur in

Heeft u behoefte aan specifiek hypotheekadvies van een ervaren hypotheekadviseur? Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn nu u een hypotheek wilt aanvragen, afsluiten of oversluiten? Benader Brabant Hypotheken door te bellen naar 040-2985822 of stuur een mail naar info@brabanthypotheken.nl. Onze hypotheekadviseur voorziet u graag van passend, professioneel en persoonlijk hypotheekadvies.