Oversluiten hypotheek

Interesse in een hypotheek met een lagere hypotheekrente?

Bent u op zoek naar meer informatie over het oversluiten van uw hypotheek? Benader dan de hypotheekadviseur van Brabant Hypotheken. Wij lichten u graag in over wat uw mogelijkheden zijn qua hypotheek. Ook informeren wij u waarom oversluiten nu interessant zou kunnen zijn. Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2985822 als u wilt weten of het oversluiten van uw hypotheek een verstandig besluit is.

Wanneer oversluiten verstandig is

Een hypotheek oversluiten kan interessant zijn als de huidige hypotheekrente lager is dan de hypotheekrente die u betaalt. Zodra u kiest voor een nieuwe verstrekker, wordt uw huidige lening afgelost en wordt u hypotheekklant bij de nieuwe partij. Het aflossen van uw huidige hypotheek en het aanpassen tot uw nieuwe, kan u bij enkele verstrekkers geld kosten. Of dit het geval is, is afhankelijk van uw rentevorm en de resterende looptijd van uw rentevaste periode. Neem contact op met onze hypotheekadviseur voor meer informatie hierover.

Meer informatie over onze hypotheekadviseur

Onze hypotheekadviseur zorgt er graag voor dat u niet te hoge maandlasten betaalt. Ook houdt hij rekening met eventuele wijzigingen in uw situatie. U wilt dan natuurlijk niet het risico lopen niet meer aan uw maandlasten te kunnen voldoen. Onze adviseur, Bert de With, begon als financieel adviseur, maar is inmiddels ook gespecialiseerd hypotheekadviseur (SEH), hypothecair planner (EHP) en gecertificeerd financieel planner (FFP). Hij heeft al 20 jaar ervaring in het vak, hanteert een persoonlijke werkwijze en levert een hoge advieskwaliteit. Interesse? Maak een afspraak.

Oversluiten hypotheek

Oversluiten via deze onafhankelijke, flexibele partij

Het is erg verstandig te kiezen voor Brabant Hypotheken als u interesse heeft in een lagere hypotheekrente. Wij opereren namelijk als een onafhankelijke partij in de markt. Wij bemiddelen voor vrijwel alle aanbieders, zodat u inzicht heeft in vele diverse mogelijkheden. Verder werken wij als één aanspreekpunt, is zowel ons eerste als tweede adviesgesprek gratis voor u en leveren wij desgewenst advies aan huis. Deze persoonlijke en flexibele aanpak is al door zeer veel woningeigenaren en -zoekers omarmd. Volgt u ook? Maak direct een afspraak via onderstaande contactgegevens.

Uw partner in het oversluiten van uw hypotheek

Brabant Hypotheken is uw specialist als u uw hypotheek wilt oversluiten naar een andere hypotheekverstrekker. Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur via telefoonnummer 040-2985822 of stuur een mail naar e-mailadres info@brabanthypotheken.nl. Wij voorzien u graag van meer actuele en persoonlijke informatie over het oversluiten van uw hypotheek.